Kiropraktinen hoito on tehokas ratkaisu kipuun – Markku Laiho auttaa sinua Raumalla

Hieronta ja kiropraktiset hoidot Markku Laiho Varaa hoito

Oikealla hoidolla ehkäiset oireiden kroonistumista 

Hieronta ja kiropraktiset hoidot Varaa hoito

Hoitoaikoja Porissa, Raumalla ja Satakunnan alueella

Hieronta ja kiropraktiset hoidot Varaa hoito
Nikamakäsittelyä Markku Laiho

Kiropraktinen hoito on kasvattanut suosiotaan viime vuosien aikana ratkaisuna selän, niskan ja selkärangan ongelmiin ja kipuihin. Kiropraktisen hoidon avulla monet tukirankaan kohdistuvat ongelmat voidaan korjata helposti ja nopeasti. Kivunlievitys hoituu saman hoidon avulla. Hoidosta on useimmissa tapauksissa suuri hyöty ja useamman hoitokerran avulla kroonisetkin vaivat voivat helpottua.

Niska-, hartia- ja selkävaivat

Niska-, hartia- ja selkävaivat

Monet arkipäiväiset kivut ja selkäongelmat voivat johtua selkärangan, niskan ja niiden tukikudosten vaivoista, jotka heijastuvat kehon muihin osiin. Päänsärky, migreeni, tunnottomuus kasvoissa, unettomuus, hengenahdistus, iskias, näköhäiriöt, kantapohjan luupiikki sekä monet muut vaivat ovat usein seurausta juuri selkärangan ongelmista.

Korjaamalla selkärankaan tai niskaan kohdistuvan vaivan voit päästä eroon ja välttyä kokonaisuudessaan monilta muilta vaivoilta, jotka vaikeuttavat elämääsi. Haetpa apua kivunlievitykseen tai kroonistuvaan vaivaan, soita ja varaa hoitoaika!

Varaa hoito

Kiropraktiikka hoitomuotona 

Kiropraktinen hoitomuoto

Kiropraktiikka on vaihtoehtoinen hoitomenetelmä, joka perustuu selkärangan virheasentojen korjaamiseen paljain käsin. Kiropraktisen hoidon tarkoituksena on erilaisten selkärangan ja niskan virheasentojen korjaaminen, oikaisemalla kyseiset virheet joko yhdellä tai useammalla hoitokerralla. Selkärangan ongelmatilat heijastuvat usein hermoston ja vartalon muihin osiin, joten monet hermoradan ja lihasten vaivat johtuvat usein selkärangan nikamien välisestä paineesta tai ongelmista.

Näistä ongelmista käytetään nimitystä subluksaatio. Subluksaatio on lievä sijoiltaanmeno, jolla tarkoitetaan yhden tai useamman selkärangan nikaman virheasennon aiheuttamaa poikkeamaa. Subluksaatiot voivat ärsyttää selkärangan hermoja, verisuonia ja muita kudoksia ja ne aiheuttavat ongelmia ihmisen normaalissa ryhdissä. Selkärangan kudoksiin kohdistuva ärsytys voi aiheuttaa kipua, lihasten toimintahäiriöitä tai jopa elinhäiriöitä. Kiropraktisen hoidon avulla selkärangan poikkeamista johtuvat muutokset ryhdissä ja monet muut terveysongelmat voidaan korjata.

Daniel David Palmer on modernin kiropraktiikan suunnannäyttäjä, ja hän on kehittänyt nykyisen kiropraktisen hoidon menetelmät huippuunsa. Seuraan jatkuvasti alan kehitystä, ja viimeisimpiä kiropraktisia hoitomenetelmiä hyödyntämällä useimmat selkä- ja niskavaivat saadaan hoidettua turvallisesti.

.